Itt: Az Álomotthon

Koncepció

Színes, informatív, figyelemfelkeltő, szakmai alapokra helyezett házépítő magazinműsor, amely során egy-egy otthon felépítését rögzítjük. Célunk, hogy a nézők megismerjék azokat az otthonterméssel kapcsolatos szegmenseket, amelyekkel találkozni fognak, ha saját otthon építésbe kezdenek. A projekt az online és az offline média mindkét felületét ériti. A fő adás a Tv2 csatornán látható ismétlése pedig a SuperTv2 műsorán. Az adás mutációi pedig az online média felületein lesz az adott platform mutatói alapján, célcsoportra írva.

A leendő otthonok felépítésének és felújításának minden mozdulatát rögzítünk, dinamikusan, a technikai eszközöknek köszönhetően sokszínűen bemutatva. Minden nap lesz új, olyan építési fázis, ami a nézőt kattintásra motiválja.

A nézőnek mindig meghagyjuk azt a jogot, hogy kérdéseket tegyen fel és „okosodjon” a látottak alapján és azt is, hogy elmondja véleményét. A műsor legfőbb üzenete, hogy a néző a látottakra reagáljon, lehetősége legyen a véleményének kifejtésére.