Itt: Az Álomotthon

Az álmok valóra válnak Cegléden

Jelenleg a Cegléden található családi ház üres, értelmiségi emberek lakták, fontos volt számukra is a kényelem és az elegancia. A leendő otthon szerkezetét tekintve stabil, jó állapotú. 35 éve (1985) épült kétszintes ingatlan. Falazata tégla, tetőfedés anyaga Bramac tetőcserép. Fűtésrendszere gázkazán radiátorokkal illetve beépített kandalló lehetőséggel. A házban klimatizált 2 db beltéri egység van, riasztórendszerrel védett. Fűtött garázzsal és elektromos garázskapuval rendelkezik. Érdekesség, hogy saját fúrt kút van az udvaron. A nagyméretű udvar fűthető medencével és öntözőrendszerrel rendelkezik.

A ház leendő lakói igazi karakterek, a család jól szerethető, sokszínűség jellemzi minden tagot. Az anyuka kézműves termékeket készít, önálló wepshop-ja van, ahol saját maga tervezi és kivitelezi a gyermekruhákat, ezért a családi házban lesz egy saját helyiség, ahol alkotni tud és a termékeit is ebben a házban szeretné tárolni. Az édesapa marketing területen dolgozik, sok ügyféllel beszél telefonon, video hívás keretei között is.

Fontos, hogy a dolgozó szobája modern és okos legyen és hangszigetelt, ezért ez a helység elektronikai szempontból nagy figyelmet kap. A gyermekek egész kicsik, óviba járnak, igazi örökmozgók. Izabella a kislány és Gyurika a kisfiú, aki igazi csodabogár, olvas, ír, és nagyon eleven. Jelenleg Budapest – Csepelen élnek egy társasházban, nagyon vágynak egy tágas és nagy házra, ahol mindenkinek lesz saját kis birodalma.